PERSONAL TRAINER
MATEO VAN ‘T SPIJKER

Mateo is trainer bij BRAFE Personal Training en geeft 1-op-1 training (VPT) en groepstraining (GPT en SGT).

Met de liefde en passie voor sport, is Mateo naast zijn baan als Resource Manager begonnen als zelfstandig Personal Trainer. Hij heeft zijn HBO Bachelor of Health gehaald en meerdere trainingen gevolgd.

Tijdens zijn HBO studie ‘Sport, Bewegen, Gezondheid en Leefstijl’ heeft hij de basis gelegd voor zijn manier van werken. In de gezondheid en fitness branche ben je echter nooit uitgeleerd. Elk lichaam en persoon is namelijk anders. Mateo gelooft erin dat je er samen achter moet komen wat voor jouw lichaam en stofwisseling werkt in combinatie met jouw werk en privé leven. Op basis hier van maakt Mateo een schema en stelt realistische doelen.

Tegenwoordig zijn er zo enorm veel ‘goede’ en ‘slechte’ manieren van trainen en eten dat veel mensen door de bomen het bos niet meer zien. Mateo is hier echter heel duidelijk in. “Hou het zo simpel mogelijk, denk logisch na en wees gedisciplineerd”. Iedereen weet namelijk dat techniek bij fitness belangrijk is, iedereen weet dat groente eten gezond is en iedereen weet dat water drinken gezonder is dan frisdrank bijvoorbeeld. Het is echter een ander verhaal om met een verantwoord plan, realistische doelen te stellen en hier voor de volle 100% voor te gaan en het vol te houden! Hier helpt Mateo je graag bij tijdens de trainingen.

“Alle pijn, moeite en gedragsverandering die je moet ondergaan om je doel te behalen is het allemaal waard!” Hij gelooft er in dat het beste in jezelf naar boven halen een significante bijdrage levert aan jouw geluk.

Tijd doorbrengen met zijn vriendin, familie en vrienden, voetballen, snowboarden en surfen doet Mateo het liefst in zijn vrije tijd.


Trainingen voor iedereen

BRAFE Personal Training biedt diverse trainingen en totaalprogramma’s aan voor iedereen die serieus naar een doelstelling wil werken. Ben jij gemotiveerd en wil je eens echt resultaat zien van je trainingsarbeid? Bekijk welke trainingsvorm of  -programma jou past en meld je aan voor een intake.

Overzicht trainingen

AANMELDEN INTAKE

Kennismaken kost niet. Kom gerust langs voor een kennismaking, wij informeren je graag hoe we jou het beste kunnen helpen. Meld je nu aan voor een kennismaking of een gratis intake en/of proeftraining.

Nu aanmelden

OMHOOG