Personal trainer Tristan Claassen

PERSONAL TRAINER

TRISTAN CLAASSEN

Personal trainer Tristan Claassen is trainer bij BRAFE Personal Training en heeft een altijd aanwezige drive naar meer kennis en resultaat.

Tristan kampte zijn gehele jeugd met overgewicht. Dat was vreemd aangezien hij zeer actief was met sporten en wel drie tot vier keer per week in de sportschool te vinden was (en daarnaast een aangepast dieet volgde). Ook de trainingen destijds bij de Landmacht leidde tot weinig tot geen (blijvend) resultaat.

In 2010 kwam Tristan in contact met personal trainer Jan van Soest, oprichter van BRAFE Personal Training. Jan werd getriggerd door Tristan’s inzet en nieuwsgierigheid en wilde hem écht verder helpen om af te vallen. Vanaf het eerste contact ging het snel en was er progressie zichtbaar. Door intensieve trainingen en een aangepast voedingsplan boekte Tristan blijvend resultaat. De geboekte resultaten, zorgde voor een drang naar ‘meer’. Tristan wilde meer weten en leren om zodoende (nog) meer uit zijn trainingsarbeid te halen en effectiever te trainen.

Naast het ‘on the job’ leren van het vak van trainer Jan van Soest waar hij de basis heeft geleerd van echte constructieve training en voeding, heeft Tristan diverse opleidingen gevolgd tot personal trainer. Zijn inzet en zijn drang naar kennis is kenmerkend. Tristan heeft een passie voor krachttraining in welke vorm dan ook (gewichtheffen, powerliften, bodybuilding/ lichaamscompositie).

Net als Jan gelooft Tristan niet in een ‘one size fits all’- benadering. “De basisprincipes zijn gelijk, het echte resultaat wordt behaald door gepersonaliseerde aanpassingen in voeding, training en rust. Ieder lichaam reageert anders op een training- en/of voedingsprogramma. Je moet je lichaam leren kennen zodat je continue je lichaamscompositie en fitheid kan monitoren en bijsturen. Hierdoor is het mogelijk om blijvend resultaat te realiseren”, aldus Tristan.

Bij BRAFE Personal Training werken we met een totaalaanpak. Functies verbeteren, klachten identificeren en oplossen middels een op maat gemaakt trainings- en voedingsprogramma met voldoende controle/bij stuur momenten. Wij bieden dan ook diverse trainingen aan gericht op het individu waarbij het resultaat centraal staat voor iedereen die serieus naar een doelstelling wil werken.

Tristan Claassen - Personal Trainer Hilversum

Trainingen voor iedereen

BRAFE Personal Training biedt diverse trainingen en totaalprogramma’s aan voor iedereen die serieus naar een doelstelling wil werken. Ben jij gemotiveerd en wil je eens echt resultaat zien van je trainingsarbeid? Bekijk welke trainingsvorm of  -programma jou past en meld je aan voor een intake.

Overzicht trainingen

AANMELDEN INTAKE

Kennismaken kost niet. Kom gerust langs voor een kennismaking, wij informeren je graag hoe we jou het beste kunnen helpen. Meld je nu aan voor een kennismaking of een gratis intake en/of proeftraining.

Overzicht trainingen

OMHOOG