Brafe Personal Training

Kindercoaching

Wanneer jouw kindje niet lekker in zijn vel zit, is de meest voorkomende klacht buikpijn (darmkrampjes, intoleranties, obstipatie, diarree). Maar is het dan ook alleen buikpijn of zit er meer achter?

Het maag-darmkanaal is gevoelig voor emoties. Woede, angst, verdriet, opgetogenheid – al deze gevoelens (en anderen) kunnen symptomen in de darmen veroorzaken.

Psychosociale factoren beïnvloeden de feitelijke fysiologie van de darm, evenals de symptomen. Met andere woorden, stress (of depressie of andere psychologische factoren) kan de beweging en samentrekkingen van het maag-darmkanaal beïnvloeden, ontstekingen verergeren of maakt jouw kindje mogelijk vatbaarder voor infecties.

Naast buikpijn zijn er ook van buitenaf signalen dat jouw kindje al op jonge leeftijd extra aandacht nodig heeft, denk aan eczeem, overgewicht, ADHD en autisme (ASS).

Wat je kind eet, heeft niet alleen effect op z’n gezondheid en weerstand, maar beïnvloedt ook z’n gedrag en stemming. Sommige voedingsmiddelen kunnen je kind somber, druk of juist vrolijk of ontspannen maken.

Met een op maat gemaakt voedingsadvies afgestemd op de persoonlijke thuissituatie wordt de balans in het lichaam weer hersteld.

Neem contact op voor meer informatie

Trainingen voor iedereen

BRAFE Personal Training biedt diverse trainingen en totaalprogramma’s aan voor iedereen die serieus naar een doelstelling wil werken. Ben jij gemotiveerd en wil je eens echt resultaat zien van je trainingsarbeid? Bekijk welke trainingsvorm of -programma jou past en meld je aan voor een intake.

Overzicht trainingen

Aanmelden intake

Kennismaken kost niet. Kom gerust langs voor een kennismaking, wij informeren je graag hoe we jou het beste kunnen helpen. Meld je nu aan voor een kennismaking of een gratis intake en/of proeftraining.

Overzicht trainingen

OMHOOG