Over Brafe Personal Training

Bewezen methodiek staat
garant voor behalen resultaat

BRAFE Personal Training biedt diverse trainingen aan gericht op het individu en op het behalen van resultaat. Ieder persoon is uniek en vereist een andere benadering. Wij hanteren de meest effectieve methodiek voor training en voeding voor iedereen die serieus naar een doelstelling wil werken.

Onze trainingen zijn eenvoudig te volgen en de programma’s zijn ingericht op het behalen van duurzame resultaten van onze klanten. De trainingen zijn er specifiek op gericht om klachten te verhelpen en problemen op te lossen. Het belangrijkste is dat we jou zelf verbetering laten ervaren. We hebben door de jaren heen gezien dat dit de grootst mogelijke stimulans is!

BRAFE Personal Training hanteert een methodiek waarbij verschillende vormen van training en voeding worden gecombineerd om maximale resultaten te behalen. Middels een doelgerichte aanpak waarbij een individueel programma wordt ontwikkeld op basis van jouw persoonlijke situatie/lichaam en doelstellingen, zorgen we ervoor dat je jouw doelstelling realiseert. In tussentijdse evaluatiesessies of meetmomenten, wordt er gekeken hoe we het functioneren nog beter kunnen beïnvloeden en of de ‘lat’ wellicht verlegd kan worden. We vragen ons daarbij bijvoorbeeld af of het oorspronkelijk gestelde doel nog voldoet, welke nieuwe mogelijkheden zich voordoen en in hoeverre er al verbetering meetbaar is.

We houden van ons vak en zijn continue bezig om ons te ontwikkelen en staan open voor nieuwe inzichten. We nemen geen genoegen met minder. De voldoening die we krijgen wanneer mensen hun doelstelling halen, of dit nu atleten zijn of iemand die nog nooit gesport heeft, is wat ons voortdurend voortdrijft. Wij leggen nooit onze eigen doelen op aan de mensen die bij ons trainen. We luisteren, adviseren, coachen en helpen jou om jouw doelstelling(en) te realiseren.

BRAFE Personal Training is opgericht door personal trainer, fitness- en gezondsheidsexpert Jan van Soest. Jan heeft reeds honderden mensen geholpen bij het verhelpen van gezondsheidsklachten (afvallen, revalidatie, stress, etc. ) en in shape krijgen (afvallen, spieropbouw, conditie, fit worden, etc.).

Meld je nu aan voor een intake en/of gratis proeftraining

  • Diverse specifieke trainingen voor iedereen die serieus naar doelstelling wil werken

  • Op maat trainings- en voedingsprogramma specifiek voor jouw lichaam en doelstelling voor maximaal resultaat

  • Zeer hoge kwaliteit trainers die jou op een gemotiveerde manier helpen om jouw doelstelling te realiseren

  • Effectief trainen in een informele setting op een centraal gelegen locatie in het Gooi

  • Geen dure jaarcontracten van sportscholen waar je niet naar toegaat

TRAINER

JAN VAN SOEST 

Lees meer

Trainingen voor iedereen

BRAFE Personal Training biedt diverse trainingen aan voor iedereen die serieus naar een doelstelling wil werken. Ben jij gemotiveerd en wil je eens echt resultaat zien van je trainingsarbeid? Bekijk welke trainingsvorm of  -programma jou past en meld je aan voor een intake.

Bekijk overzicht trainingen

Aanmelden intake

Kennismaken kost niets. Kom gerust langs voor een kennismaking, wij informeren je graag hoe we jou het beste kunnen helpen. Meld je nu aan voor een kennismaking of een gratis intake en/of proeftraining.

Nu aanmelden
OMHOOG