Personal trainer Bas de Boois
  • Home
  • Personal trainer Bas de Boois

Personal trainer

Bas de Boois

Bas is vanaf jongs af aan een fanatiek sporter. Toen hij op zijn 7de in aanraking kwam met hockey en judo is zijn passie voor bewegen ontstaan . Wielrennen, zwemmen, tennis en yoga; Bas heeft alles gedaan.

Na zijn middelbare school was zijn plan dan ook om te starten met een sportopleiding, maar hij werd onverwachts maar met veel plezier aangenomen op de vliegopleiding.

Na jaren vliegen met jetlags en lang zitten werd hem 1 ding duidelijk: goed voor je lichaam zorgen is belangrijk en krachttraining kan hier goed bij helpen. Hij is dan ook 3 jaar geleden bij BRAFE binnen komen lopen, omdat hij tijdens zijn werk veel hinder ondervond van zijn versleten heup (jarenlang hockey). Hij is zo geïnspireerd geraakt dat hij vervolgens alsnog besloot de opleiding tot Personal Trainer te gaan volgen en met succes!

De filosofie van BRAFE sluit hier mooi op aan: rustig maar efficiënt hard trainen en naar een doel toe werken. Als trainer is Bas zijn cirkel rond!

Nu combineert hij zijn zittende werk als piloot met het geven van training en graag wil hij jou laten ervaren wat krachttraining voor jou kan betekenen en daarnaast inspireert Bas jou om naast een hectische baan toch altijd tijd te vinden om te sporten!


Trainingen voor iedereen

BRAFE Personal Training biedt diverse trainingen en totaalprogramma's aan voor iedereen die serieus naar een doelstelling wil werken. Ben jij gemotiveerd en wil je eens echt resultaat zien van je trainingsarbeid? Bekijk welke trainingsvorm of -programma jou past en meld je aan voor een intake.

Overzicht trainingen

Aanmelden intake

Kennismaken kost niet. Kom gerust langs voor een kennismaking, wij informeren je graag hoe we jou het beste kunnen helpen. Meld je nu aan voor een kennismaking of een gratis intake en/of proeftraining.

Overzicht trainingen

OMHOOG