PERSONAL TRAINER
CLIO SCHOLING

Clio Scholing is trainer bij BRAFE Personal Training en geeft 1-op-1 training (VPT) en groepstraining (GPT en SGT).

Zo lang als Clio zich kan herinneren staat ‘trainen’ bovenaan haar prioriteitenlijst. Tijdens haar studie, in de tijd dat de eerste health clubs hun deuren openden, is zij begonnen met het geven van groepslessen. Eigenlijk heeft zij nooit kunnen kiezen en daarom is zij naast haar baan in de Business Intelligence (BI) blijven werken in de sport.

In de BI zegt men ‘meten is weten’ en dat is wat haar betreft ook zo bij de training. Een training levert data; welke oefeningen heb ik gedaan, waarom die oefeningen, hoe zwaar, hoe vaak en hoe ontwikkelen de resultaten zich ten opzichte van het gestelde doel. Elk lichaam is anders en reageert anders op trainingsprikkels. Soms is het een grote puzzel die samen opgelost moet worden en daarom is het heel belangrijk om “data” te verzamelen en te analyseren.

Het geven van groepslessen vindt zij nog steeds heel erg leuk maar in de loop van de tijd is haar voorkeur verschoven naar het werken met kleine groepen of 1-op-1. De grenzen die worden verlegd, de persoonlijke overwinningen, de energie die vrijkomt, de verandering van mensen. Het is zo mooi om daar een deel van te zijn!

Er zijn zoveel verleidingen waardoor het maken van goede gezonde keuzes vaak een uitdaging is. Daarbij wil men graag snel resultaten en het liefst tegen zo min mogelijk inzet. Om het trainen vol te kunnen houden is het belangrijk om er plezier in te hebben. Wees realistisch, gedisciplineerd, heb geduld maar vooral heb plezier.

Clio heeft altijd minimaal 200% energie met haar krijg je zin in trainen en ik beloof je dat ik jou er doorheen help want samen lukt altijd!

Clio Scholing Personal Trainer Hilversum

Trainingen voor iedereen

BRAFE Personal Training biedt diverse trainingen en totaalprogramma’s aan voor iedereen die serieus naar een doelstelling wil werken. Ben jij gemotiveerd en wil je eens echt resultaat zien van je trainingsarbeid? Bekijk welke trainingsvorm of  -programma jou past en meld je aan voor een intake.

Overzicht trainingen

AANMELDEN INTAKE

Kennismaken kost niet. Kom gerust langs voor een kennismaking, wij informeren je graag hoe we jou het beste kunnen helpen. Meld je nu aan voor een kennismaking of een gratis intake en/of proeftraining.

Overzicht trainingen

OMHOOG