Personal trainer Emma de Heus
  • Home
  • Personal trainer Emma de Heus

Personal trainer

Emma de Heus

Inmiddels al een bekend gezicht bij BRAFE! Emma heeft het afgelopen jaar reeds gewerkt bij ons in de rol van stagiaire Sales & Marketing en heeft bijna haar studie Marketing, Communicatie en Creativiteit in Amsterdam afgerond. Naast studeren is zij veel te vinden in de sportschool om haarzelf klaar te stomen voor haar powerlift wedstrijd in september.

Emma zal miv 1 juli niet alleen achter de schermen werkzaam zijn als back office medewerker, maar tevens op de vloer bij BRAFE. Zij zal Personal Training en Small Group Training gaan geven.
Sport was in eerste instantie haar passie. Inmiddels is dat uitgegroeid tot het behalen van een diploma als Personal Trainer bij de Overload. Nu kan zij zelf zeggen dat zij haar passie op een professionele manier verder heeft ontwikkeld. Daarnaast vindt zij het niet alleen leuk, maar ook belangrijk om andere te motiveren en te inspireren, te helpen met het krijgen van een gezond en sterk lichaam en een gezonde leefstijl.

Emma kijk er heel erg naar uit om jullie allemaal te ontmoeten bij BRAFE!


Trainingen voor iedereen

BRAFE Personal Training biedt diverse trainingen en totaalprogramma's aan voor iedereen die serieus naar een doelstelling wil werken. Ben jij gemotiveerd en wil je eens echt resultaat zien van je trainingsarbeid? Bekijk welke trainingsvorm of -programma jou past en meld je aan voor een intake.

Overzicht trainingen

Aanmelden intake

Kennismaken kost niet. Kom gerust langs voor een kennismaking, wij informeren je graag hoe we jou het beste kunnen helpen. Meld je nu aan voor een kennismaking of een gratis intake en/of proeftraining.

Overzicht trainingen

OMHOOG