PERSONAL TRAINER HILVERSUM

Personal Training Hilversum 
Op zoek naar een Personal trainer in Hilversum? Bij BRAFE Personal Training in Hilversum van personal trainer, fitness- en gezondheidsexpert Jan van Soest ben je aan het juiste adres.

***ACTIE: MELD JE NU AAN VOOR GRATIS INTAKE/PROEFTRAINING***

BRAFE Personal Training biedt diverse trainingen aan gericht op het individu en op het behalen van resultaat. Ieder persoon is uniek en vereist een andere benadering. Wij hanteren de meest effectieve methodiek voor training en voeding voor iedereen die serieus naar een doelstelling wil werken.

Onze trainingen zijn eenvoudig te volgen en de programma’s zijn ingericht op het behalen van duurzame resultaten van onze klanten. De trainingen zijn er specifiek op gericht om klachten te verhelpen en problemen op te lossen. Het belangrijkste is dat we jou zelf verbetering laten ervaren. We hebben door de jaren heen gezien dat dit de grootst mogelijke stimulans is! Lees alles over onze methodiek en aanpak op www.brafepersonaltraining.nl/over-brafe-personal-training.

BRAFE Personal Training is opgericht door personal trainer, fitness- en gezondheidsexpert Jan van Soest. Jan heeft reeds honderden mensen geholpen bij het verhelpen van gezondheidsklachten (revalidatie, stress, etc. ) en in shape krijgen (afvallen, spieropbouw, conditie, fit worden, etc.).

PERSONAL TRAINER JAN VAN SOEST

Personal trainer Jan van Soest is oprichter van BRAFE Personal Training en gepassioneerd over alles op het gebied van sport en gezond leven. Na diverse studies (sport, revalidatie, voeding, coaching) en na jaren werkzaam te zijn geweest in de fitness- en personal trainingsbranche, is in 2014 BRAFE Personal Training ontstaan.

Jan gelooft niet in een ‘one size fits all’- benadering. Iedereen is anders en vereist daarom een specifieke benadering. “Ik bemerkte dat bij veel sportscholen eenzelfde aanpak werd gehanteerd voor iedereen. Omdat iedereen anders is, zie je dat gestandaardiseerde programma’s onvoldoende werken. Door specifieke, op maat gemaakte trainingen te combineren met voeding en door uit te gaan van iemands persoonlijke situatie is er veel meer uit trainingen te halen en wordt het makkelijker om iemand echt te helpen bij het realiseren van zijn of haar doelstellingen. Bij BRAFE Personal Training werken we met een totaalaanpak. Functies verbeteren, klachten identificeren en oplossen middels een op maat gemaakt trainings- en voedingsprogramma met voldoende controle/bijstuurmomenten. Wij bieden dan ook diverse trainingen aan gericht op het individu waarbij het resultaat centraal staat voor iedereen die serieus naar een doelstelling wil werken.”

Jan heeft reeds honderden mensen geholpen bij het verhelpen van gezondsheidsklachten (afvallen, revalidatie, stress, etc. ) en in shape krijgen (afvallen, spieropbouw, conditie, fit worden, etc.).

Meer over Personal Trainer Jan van Soest via www.brafepersonaltraining.nl/personal-trainer-jan-van-soest


DIVERSE TRAININGEN VOOR IEDEREEN

BRAFE Personal Training biedt diverse trainingen en programma’s voor iedereen die serieus naar doelstelling wil werken.

Personal Training
Small Group Training
Revalidatie
Bootcamps
BRAFE 100-DAYS
BRAFE 6-WEEKS

Meer over trainingen van BRAFE Personal Training via www.brafepersonaltraining.nl/#trainingen


WAT VINDEN KLANTEN VAN BRAFE PERSONAL TRAINING?

Door de trainingen met Jan ben ik ‘krachttraining’ gaan waarderen. Mede door Jan zijn begeleiding op de diverse fronten heb ik tijdens de afgelopen jaren diverse opvallende prestaties kunnen leveren. Denk hierbij aan grote fietsevents als Alpe d’Huez, Luik Bastenaken Luik en de Amstel Gold Race! Steekwoorden: professioneel, geduldig, communicatief, training gericht op behalen van individuele doelstelling. Kortom, top kerel! (Stan Egging)

Sinds een jaar of 6 train ik met Jan om mijn lichaam te wapenen tegen de stress en vaak foute werkhouding die inherent is aan mijn beroep. In mijn beroepsgroep zijn rug- en nekklachten, maar ook mentale vermoeidheid bijna standaard. Ik maak vaak lange werkdagen en merk dat ik sinds ik met Jan train ik mentaal en fysiek veel sterker ben. Ik ben 2 jaar geleden naar Amsterdam verhuisd, maar rijd graag naar Hilversum om het ‘feeling good’ gevoel niet te hoeven missen. Hoop nog heel lang met hem te kunnen blijven trainen. (Ronald Gravemaker)

Allebei zijn we al flinke sporters en bij Jan hebben we gevonden wat we zochten: uitdaging. Omschakelen van werk naar trainen is niet altijd makkelijk. Maar toch weet Jan ons zover te brengen, dat we na een training weer trots zijn op onszelf omdat we tot het uiterste zijn gegaan. Maar nog los van het feit dat het trainen leuk is, zien we resultaat. We zijn inmiddels supersterk en merken bijvoorbeeld tijdens onze fietsexpedities dat geen berg te hoog of te steil is. Jan levert maatwerk en dat is fijn. Of je nu een beginnende sporter bent of fanatieke ‘die-hard’: Jan geeft je de training die bij je past. Als je liever lui dan moe bent, ben je aan het verkeerde adres. Als je je echt wilt inzetten om je doel te bereiken, dan heb je aan Jan de beste. Wederzijds commitment, daar gaat het om. (Judith Zielstra en Rick Ollebek)

Twee jaar geleden ben ik bij Jan begonnen met trainen nadat ik zelf al geruime tijd in de fitnessapparaten had gehangen. Ik wilde meer uit mijn trainingen halen, en daarnaast mijn overgangshormonen onder controle krijgen die inmiddels welig aan het tieren waren… Jans’ manier van trainen en zijn voedingstips zorgen er voor dat ik mij fitter dan ooit voel en daadwerkelijk de hormonen onder controle heb. Ik heb geleerd naar mijn lichaam te luisteren, en ben meer dan ooit in staat om mijn eigen weerstand te weerleggen en uit mijn comfortzone te stappen. Het duurt even, het doet ook echt pijn zowel fysiek als mentaal, en je moet geduld hebben, maar zoals Jan zelf aangeeft: “Best Results After Full Effort”. (Monique van Dorsten)

“Kom op Brigitte, nog twee, je kan het!!” Als fysiotherapeut zie ik dagelijks mensen met fysieke klachten die we proberen te analyseren en op te lossen. Om daarna weer op de juiste manier te gaan bewegen en/of sportspecifiek te gaan belasten. Als geen ander weet ik hoe belangrijk het is om op de juiste verantwoorde manier te bewegen. Maar hoe goed ik het voor anderen weet, zelf had ik ook wat hulp nodig om weer op de juiste manier in beweging te komen en via via kwam ik in contact met Jan. Met zijn professionele aanpak en uitgebreide kennis van zaken weet hij je iedere keer weer opnieuw te stimuleren en te motiveren en hoe zwaar de training ook is, het is altijd een feestje en met een glimlach en trots gevoel kijk ik dan terug op wat we weer bereikt hebben.” Ja, het gaat goed, ga door, nog eentje dan!” Met zijn positieve stimulans zorgt hij ervoor dat je altijd net nog een stapje er bovenop doet en met uiteindelijk een supergoed resultaat. Ik zou zelf allang klaar zijn met de oefening, maar Jan haalt er zeker twee keer meer uit! Niet te vergeten dat hij de oefeningen op de juiste manier corrigeert en bijstuurt, waardoor je het optimale resultaat behaald. Met zijn extra kennis over voeding en de adviezen die hij daarbij geeft biedt Jan een totaal pakket, afgestemd op je persoonlijke behoeften en doel! Echt super Jan, bedankt tot nu toe en ik kijk al weer uit naar de volgende training!! (Brigitte van Dooren)


NEEM CONTACT OP
Personal Trainer Hilversum

Neem contact op via onderstaande contactmogelijkheden of via het contactformulier.

BRAFE Personal Training | Jan van Soest
Bosdrift 8 (nr.5), 1215 AL Hilversum
Tel: +31(0)6 4610 6323, E-mail: info@brafepersonaltraining.nl

 

OMHOOG