Personal trainer

Ivan Jöbsis

Al op jonge leeftijd was Ivan erg sportief; hij is als 3 jarige al gestart met zwemmen en belande uiteindelijk in de top 5 van Nederland. Helaas door een blessure moest hij als 19 jarige noodgedwongen stoppen.
Vervolgens is Ivan geïnspireerd geraakt in dansen en is hierin gestart met trainen. Na 2 jaar is Ivan gestart met lesgeven. Zelf dansen moest hij wederom op een laag pitje zitten vanwege een blessure.
Vanuit zijn passie is Ivan gaan trainen in de vechtsport (MMA) en wilde daarnaast tijd steken in het onderzoeken waar zijn blessures vandaan kwamen.
Al gauw rolde hij hierdoor de fitnesswereld in en werkte hij veel samen met fysiotherapeuten.
Ivan is tevens verder gegaan als voedingscoach waarnaar hij ook merkte dat het mentale gedeelte erg belangrijk was. Hij is een samenwerking gestart met een obesitas poli.
Met het combineren van deze disciplines heeft Ivan zijn roeping gevonden en haalt er nog elke dag veel energie uit. Zijn doel is dan ook het doorgeven van zijn passie!

Trainingen voor iedereen

BRAFE Personal Training biedt diverse trainingen en totaalprogramma's aan voor iedereen die serieus naar een doelstelling wil werken. Ben jij gemotiveerd en wil je eens echt resultaat zien van je trainingsarbeid? Bekijk welke trainingsvorm of -programma jou past en meld je aan voor een intake.

Overzicht trainingen

Aanmelden intake

Kennismaken kost niet. Kom gerust langs voor een kennismaking, wij informeren je graag hoe we jou het beste kunnen helpen. Meld je nu aan voor een kennismaking of een gratis intake en/of proeftraining.

Overzicht trainingen

OMHOOG