Personal trainer

Jan van Soest

Personal trainer Jan van Soest is oprichter van BRAFE Personal Training en gepassioneerd over alles op het gebied van sport en gezond leven. Na diverse studies (sport, revalidatie, voeding, coaching) en na jaren werkzaam te zijn geweest in de fitness- en personal trainingsbranche, is in 2014 BRAFE Personal Training ontstaan.

Jan gelooft niet in een ‘one size fits all’- benadering. Iedereen is anders en vereist daarom een specifieke benadering. “Ik bemerkte dat bij veel sportscholen eenzelfde aanpak werd gehanteerd voor iedereen. Omdat iedereen anders is, zie je dat gestandaardiseerde programma’s onvoldoende werken. Door specifieke, op maat gemaakte trainingen te combineren met voeding en door uit te gaan van iemands persoonlijke situatie is er veel meer uit trainingen te halen en wordt het makkelijker om iemand echt te helpen bij het realiseren van zijn of haar doelstellingen. Bij BRAFE Personal Training werken we met een totaalaanpak. Functies verbeteren, klachten identificeren en oplossen middels een op maat gemaakt trainings- en voedingsprogramma met voldoende controle/bijstuurmomenten. Wij bieden dan ook diverse trainingen aan gericht op het individu waarbij het resultaat centraal staat voor iedereen die serieus naar een doelstelling wil werken.”

Jan heeft reeds honderden mensen geholpen bij het verhelpen van gezondsheidsklachten (afvallen, revalidatie, stress, etc. ) en in shape krijgen (afvallen, spieropbouw, conditie, fit worden, etc.).

In zijn vrije tijd zit Jan graag op de mountainbike.


Trainingen voor iedereen

BRAFE Personal Training biedt diverse trainingen en totaalprogramma's aan voor iedereen die serieus naar een doelstelling wil werken. Ben jij gemotiveerd en wil je eens echt resultaat zien van je trainingsarbeid? Bekijk welke trainingsvorm of -programma jou past en meld je aan voor een intake.

Overzicht trainingen

Aanmelden intake

Kennismaken kost niet. Kom gerust langs voor een kennismaking, wij informeren je graag hoe we jou het beste kunnen helpen. Meld je nu aan voor een kennismaking of een gratis intake en/of proeftraining.

Overzicht trainingen

OMHOOG