Personal trainer

Kasia Korc

Kasia hield van jongs af aan al van bewegen en actief te zijn. Ze voltooide de Staatsballetschool in Warschau, waar ze zich voorbereidde om te gaan werken als ballerina/moderne danseres.

Daarna vervolgde ze haar dansopleiding aan de CODARTS Dansacademie, waar ze o.a. Pilates, Yoga, Gyrokinesis, de basis van anatomie en voeding leerde.
Na haar afstuderen werkte ze vele jaren als danseres en later als dansdocent.

Al die jaren waren fitness, krachttraining en cardio altijd aanwezig in haar dagelijkse routine. Dat waren de tools om haar lichaam sterk, fit en in vorm te houden. Al op jonge leeftijd was Kasia gepassioneerd in een gezonde levensstijl, wat haar ertoe bracht een gecertificeerde personal trainer te worden. Momenteel studeert ze om gecertificeerd voedingscoach te worden.

Het meest lonende voor haar is om haar kennis en passie voor sport en een gezonde levensstijl met anderen te delen en hen te ondersteunen in hun weg naar een gezonde verandering.

Veiligheid, motivatie, goed uitgevoerde oefeningen en plezier van bewegen, dat is wat je kunt verwachten bij Kasia!


Trainingen voor iedereen

BRAFE Personal Training biedt diverse trainingen en totaalprogramma's aan voor iedereen die serieus naar een doelstelling wil werken. Ben jij gemotiveerd en wil je eens echt resultaat zien van je trainingsarbeid? Bekijk welke trainingsvorm of -programma jou past en meld je aan voor een intake.

Overzicht trainingen

Aanmelden intake

Kennismaken kost niet. Kom gerust langs voor een kennismaking, wij informeren je graag hoe we jou het beste kunnen helpen. Meld je nu aan voor een kennismaking of een gratis intake en/of proeftraining.

Overzicht trainingen

OMHOOG