PERSONAL TRAINER

MAARTEN GORT

Zelf is Maarten al jaren werkzaam in de fitnesswereld. Hij vindt het prachtig om mensen hun beste versie van zichzelf te laten voelen, waarbij sporten niet kan ontbreken. Zelf heeft hij vanaf jongs af aan op hoog niveau gevolleybald en heeft hiermee een enorme drive gekregen om iedere keer het beste uit zichzelf te halen.

Na zijn opleiding Sport en Bewegen is Maarten een tijd werkzaam geweest als fitness instructeur/personal trainer. De vraag naar blessurepreventie binnen de fitnesswereld is groot en daarom besloot Maarten om 4 jaar geleden te starten met de studie fysiotherapie. Dit met als doel om naast personal training, ook mensen te kunnen helpen wanneer ze vastlopen door een blessure. Daarnaast blijft het voor hem het allerleukste om mensen nieuwe dingen te leren. Wanneer je iemand kan helpen om zichzelf te verbeteren op welke manier dan ook, dat vindt Maarten het mooiste wat er is. Voor hem ligt de uitdaging daarbij in het samen met iemand uitzoeken wat voor diegene de beste manier is om zijn/haar doelen te behalen. Sporten om een marathon te lopen, beter in je vel te zitten, vastlopen in een sport door een blessure of misschien wel beter worden in de sport die je beoefend. Hij helpt graag om de juiste training op te stellen om je doelen te behalen!


Trainingen voor iedereen

BRAFE Personal Training biedt diverse trainingen en totaalprogramma’s aan voor iedereen die serieus naar een doelstelling wil werken. Ben jij gemotiveerd en wil je eens echt resultaat zien van je trainingsarbeid? Bekijk welke trainingsvorm of  -programma jou past en meld je aan voor een intake.

Overzicht trainingen

AANMELDEN INTAKE

Kennismaken kost niet. Kom gerust langs voor een kennismaking, wij informeren je graag hoe we jou het beste kunnen helpen. Meld je nu aan voor een kennismaking of een gratis intake en/of proeftraining.

Overzicht trainingen

OMHOOG