PERSONAL TRAINER

RENATE EISINGA

Zelf is Renate een gecertificeerde Personal Trainer en kan zij zichzelf na 10 jaar een ervaringsdeskundige noemen.

Haar passie is om jou zoveel mogelijk te leren over training, voeding en algehele gezondheid. Want alleen als jij zelf de kennis hebt, kun je een duurzaam resultaat boeken.

In 2020 startte zij onder begeleiding van een coach aan een bodyfitness wedstrijd. Renate wilde deze droom waarmaken en het is een gigantisch leerproces geweest.
Uit ervaring weet zij hoe het is om kilo’s af te vallen of juist op langere termijn te focussen op spiergroei. Wat Renate hiervan leerde is dat het belangrijk is om te focussen op het proces in plaats van het doel.

Zij is er als Personal Trainer voor jou!
Uiteindelijk ben jij degene die het moet doen, jij werkt aan wie je wilt zijn. En zij zal je persoonlijk ondersteunen, met passende oplossingen komen en met haar positieve instelling blijven motiveren van begin tot eind. Zowel lichamelijk als mentaal werken we naar de beste versie van jou toe, met een blijvend resultaat.


Trainingen voor iedereen

BRAFE Personal Training biedt diverse trainingen en totaalprogramma’s aan voor iedereen die serieus naar een doelstelling wil werken. Ben jij gemotiveerd en wil je eens echt resultaat zien van je trainingsarbeid? Bekijk welke trainingsvorm of  -programma jou past en meld je aan voor een intake.

Overzicht trainingen

AANMELDEN INTAKE

Kennismaken kost niet. Kom gerust langs voor een kennismaking, wij informeren je graag hoe we jou het beste kunnen helpen. Meld je nu aan voor een kennismaking of een gratis intake en/of proeftraining.

Overzicht trainingen

OMHOOG