Personal trainer Robert van Velzen
  • Home
  • Personal trainer Robert van Velzen

PERSONAL TRAINER
ROBERT VAN VELZEN

Robert zijn passie voor krachttraining is ontstaan toen hij met een vriend mee is geweest naar een sportschool. Op dat moment wist Robert meteen dat hij meer met sport wilde gaan doen. Vervolgens heeft hij zich door middel van diverse opleidingen ontwikkeld tot Personal Trainer. Wat begonnen is met een middag trainen, is uitgelopen tot een DRIVE om mensen te MOTIVEREN en te INSPIREREN op het gebied van training en voeding. Daarnaast is MINDSET voor Robert ook een belangrijk onderdeel omdat je lichaam en geest onvoorwaardelijk met elkaar in verbinding staan.

Nu ruim 10 jaar verder heeft Robert verschillende opleidingen gevolgd waaronder;
· Sport en Bewegen
· Fitvak A
· Overload Worldwide T.O.P. A
· Overload Worldwide PHP Hormonal Profiling

Niet alleen tijdens deze opleidingen heeft Robert ervaring opgedaan, maar ook heeft hij veel geleerd in de praktijk. Uiteindelijk leer je in de praktijk hoe iets echt werkt en dat brengt hij ook graag over op zijn klanten. Het is geen eenmalig traject maar iets wat je de rest van je leven kunt blijven toepassen. Sport is vanzelfsprekend een belangrijk onderdeel van zijn leven geworden omdat hij er zoveel voordelen uithaalt. Ben jij er klaar voor om die voordelen ook te ervaren?

‘’Let’s do this!’’


Trainingen voor iedereen

BRAFE Personal Training biedt diverse trainingen en totaalprogramma’s aan voor iedereen die serieus naar een doelstelling wil werken. Ben jij gemotiveerd en wil je eens echt resultaat zien van je trainingsarbeid? Bekijk welke trainingsvorm of  -programma jou past en meld je aan voor een intake.

Overzicht trainingen

AANMELDEN INTAKE

Kennismaken kost niet. Kom gerust langs voor een kennismaking, wij informeren je graag hoe we jou het beste kunnen helpen. Meld je nu aan voor een kennismaking of een gratis intake en/of proeftraining.

Overzicht trainingen

OMHOOG