Personal trainer Rico van der Tak
  • Home
  • Personal trainer Rico van der Tak

PERSONAL TRAINER
Rico van der Tak

Onder begeleiding van Rico wordt er op een enthousiaste, resultaatgerichte manier met jou getraind. Naast de persoonlijke begeleiding op het gebied van training, gaat Rico dieper in op de externe factoren die een invloed hebben op jouw leefstijl en het behalen van jouw doelen. Denk hierbij aan voeding, slaap, functie van het orgaanstelsel, hormoonhuishouding, supplementen en nog veel meer.

Door het verzamelen van deze factoren, kan hij nóg geïndividualiseerder met jou aan de slag. Hierdoor kan hij samen met jou te werk gaan om het lichaam zo optimaal en duurzaam mogelijk richting jouw doelen te laten werken.


Trainingen voor iedereen

BRAFE Personal Training biedt diverse trainingen en totaalprogramma’s aan voor iedereen die serieus naar een doelstelling wil werken. Ben jij gemotiveerd en wil je eens echt resultaat zien van je trainingsarbeid? Bekijk welke trainingsvorm of  -programma jou past en meld je aan voor een intake.

Overzicht trainingen

AANMELDEN INTAKE

Kennismaken kost niet. Kom gerust langs voor een kennismaking, wij informeren je graag hoe we jou het beste kunnen helpen. Meld je nu aan voor een kennismaking of een gratis intake en/of proeftraining.

Overzicht trainingen

OMHOOG