Personal trainer

Roxanne Koopman

Sport, voeding en herstel onder één dak is wat voor jou de ideale situatie maakt om jezelf te verbeteren. Roxanne zit binnenin BRAFE met haar eigen fysiotherapiepraktijk Sport-Drive. Roxanne is zelf al langere tijd te vinden in de zaal als personal trainer en doet dit ook nog met veel passie. Terwijl de werkdruk en beweegarmoede toeneemt in Nederland kampen we ook steeds meer met overgewicht en blessures. Dit komt mede doordat we minder bewegen en ongezonder leven, minder beweging/ niet sporten zorgt voor een groot deel van de blessures. Ons lichaam wordt minder sterk en zo kan een week werken in dezelfde houding al zorgen voor overbelasting.

Naast sport begint dit allemaal bij je eigen discipline om wat aan je klacht te gaan doen, dat betekent dat Roxanne het niet alleen belangrijk vindt om je klacht te verhelpen maar ook samen met jou gaat werken aan het voorkomen van deze klacht zodat deze niet al te snel weer zal ontstaan. Dit maakt de combinatie met BRAFE-personal training zo goed. Training, voeding en revalidatie is een combinatie die onmisbaar in dit proces.

Door al jaren werkzaam te zijn in de sporten voetbal en rugby is Roxanne gespecialiseerd in de revalidatie van sportblessures bij de jeugd en volwassenen. Momenteel werkt zij al twee jaar bij de KNVB MO14 als fysiotherapeut waar zij verantwoordelijk is voor blessures, blessurepreventie en performance training. Ook is zij lid van de Vereniging Fysiotherapie Betaald Voetbal (VFBV) en volgt zij veel cursussen op het gebied van blessures in de sport.

Graag een afspraak maken? Of meer informatie over fysiotherapie?
Neem even een kijkje op de website van Roxanne of loop eens binnen bij Roxanne.


Trainingen voor iedereen

BRAFE Personal Training biedt diverse trainingen en totaalprogramma's aan voor iedereen die serieus naar een doelstelling wil werken. Ben jij gemotiveerd en wil je eens echt resultaat zien van je trainingsarbeid? Bekijk welke trainingsvorm of -programma jou past en meld je aan voor een intake.

Overzicht trainingen

Aanmelden intake

Kennismaken kost niet. Kom gerust langs voor een kennismaking, wij informeren je graag hoe we jou het beste kunnen helpen. Meld je nu aan voor een kennismaking of een gratis intake en/of proeftraining.

Overzicht trainingen

OMHOOG