PERSONAL TRAINER
ROXANNE KOOPMAN

Roxanne is het liefst altijd bezig met sport en zodra zij een doel voor ogen heeft dan zal zij er voor de volle 100% voor gaan. Haar passie voor sport begon op vijfjarige leeftijd. Roxanne koos ervoor om te gaan judoën en voetballen. Dit resulteerde op haar achttiende in een debuut in de Eredivisie bij ADO Den Haag.

Naast haar volle sportagenda volgde zij een studie aan het CIOS. Hier legde zij de basis voor haar kennis en kunde op het gebied van trainingen en voeding. Door deze combinatie leerde Roxanne dat je met de juiste begeleiding en techniek in combinatie met voeding blessures en kwetsuren kunt voorkomen.

Roxanne is zeer leergierig en ambitieus. Daarnaast staat kwaliteit bij haar hoog in het vaandel. Dit is de basis geweest van haar keuze om verder te studeren. Momenteel volgt zij daarom de deeltijdopleiding fysiotherapie bij THIM van der Laan in Nieuwegein.

De kracht van Roxanne is haar 100% inzet en positieve energie, waarmee zij iedereen weet te motiveren om samen het gewenste doel te behalen!


Trainingen voor iedereen

BRAFE Personal Training biedt diverse trainingen en totaalprogramma’s aan voor iedereen die serieus naar een doelstelling wil werken. Ben jij gemotiveerd en wil je eens echt resultaat zien van je trainingsarbeid? Bekijk welke trainingsvorm of  -programma jou past en meld je aan voor een intake.

Overzicht trainingen

AANMELDEN INTAKE

Kennismaken kost niet. Kom gerust langs voor een kennismaking, wij informeren je graag hoe we jou het beste kunnen helpen. Meld je nu aan voor een kennismaking of een gratis intake en/of proeftraining.

Nu aanmelden

OMHOOG