Personal Trainer

Stefano Seedorf

Stefano Seedorf is trainer bij BRAFE Personal Training en geeft 1-op-1 training (VPT) en groepstraining (GPT en SGT).

Stefano Seedorf heeft recentelijk een lange en internationale profvoetbalcarrière afgesloten. Gedurende deze periode heeft hij gevoetbald bij o.a. Ajax, NAC Breda en FC Groningen.

Vanaf 2014 is Stefano zich gaan specialiseren op het gebied van fitness. Meteen vanaf dat moment was er voor hem een nieuwe passie ontstaan, namelijk mensen fysiek en mentaal naar een hoger niveau brengen. Niet volgens één methode, maar wel op één manier en dat is hard werken met plezier.
De liefde voor voetbal zal nooit verdwijnen dus Stefano voetbalt nog steeds op een lager niveau als hobby.

Stefano is ontzettend leergierig en altijd op zoek naar ontwikkelingen op het gebied van fitness en voeding. Wat je kunt verwachten wanneer je met Stefano komt trainen is 100% inzet om jouw doel te behalen!


Trainingen voor iedereen

BRAFE Personal Training biedt diverse trainingen en totaalprogramma's aan voor iedereen die serieus naar een doelstelling wil werken. Ben jij gemotiveerd en wil je eens echt resultaat zien van je trainingsarbeid? Bekijk welke trainingsvorm of -programma jou past en meld je aan voor een intake.

Overzicht trainingen

Aanmelden intake

Kennismaken kost niet. Kom gerust langs voor een kennismaking, wij informeren je graag hoe we jou het beste kunnen helpen. Meld je nu aan voor een kennismaking of een gratis intake en/of proeftraining.

Overzicht trainingen

OMHOOG