Personal trainer

Stijn van Doorn

Stijn heeft zelf de sportschool al op jongere leeftijd ontdekt. Hij had in zijn jonge jaren overgewicht en voelde zichzelf niet fit. Hij is een beetje “verslaafd” geraakt aan het sporten en traint zelf nu al een aantal jaar. Hij heeft de afgelopen jaren veel geleerd en is ook steeds gemotiveerder geworden.

 Stijn heeft na de middelbare school een opleiding gevolgd voor pedagogisch medewerker en veel gewerkt met moeilijk opvoedbare kinderen. Na deze opleiding is hij direct gestart met de verkorte opleiding Sport en Bewegen in Hilversum met als afstudeerrichting trainer/coach. Dit omdat hij ook heel graag iets met zijn passie wilde doen. Het afgelopen jaar heeft hij veel geleerd bij BRAFE Personal Training en wil zich dan ook blijven ontwikkelen.


Trainingen voor iedereen

BRAFE Personal Training biedt diverse trainingen en totaalprogramma's aan voor iedereen die serieus naar een doelstelling wil werken. Ben jij gemotiveerd en wil je eens echt resultaat zien van je trainingsarbeid? Bekijk welke trainingsvorm of -programma jou past en meld je aan voor een intake.

Overzicht trainingen

Aanmelden intake

Kennismaken kost niet. Kom gerust langs voor een kennismaking, wij informeren je graag hoe we jou het beste kunnen helpen. Meld je nu aan voor een kennismaking of een gratis intake en/of proeftraining.

Overzicht trainingen

OMHOOG