BE BRAFE™
  • Home
  • Trainingen
  • BE BRAFE™

BE BRAFE™

Buy
60

minutes

Level: Easy
Limit of participants
Trainers:

BE BRAFE™

Meld je nu aan voor een oriënterend gesprek of gratis proeftraining.

BE BRAFE™

In het BE BRAFE programma bieden wij een volledige begeleiding aan naar een andere leefstijl!

Inhoud programma

Intakegesprek
Tijdens een uitgebreid intakegesprek, concretiseren wij jouw doelen en beoordelen jouw fysieke status.

Bloedonderzoek en voedingsadvies
Door middel van een paar druppels bloed uit jouw vinger is het mogelijk om uitgebreide informatie over jouw lichaam te verkrijgen. Dit maakt het mogelijk om eventuele verstoringen (voedingstekorten en/of sluimerende ziektes) in het lichaam die ten grondslag liggen aan bepaalde klachten snel te detecteren en gericht te verhelpen.

De test geeft veel informatie omtrent de status van jouw gezondheid en aanwezige gezondheidsproblemen. Daarnaast maken wij een persoonlijk voedingsadvies op, naar aanleiding van de bloeduitslagen, voorzien van recepten.

Personal training
Wij hanteren een methodiek waarbij verschillende vormen van training en voeding worden gecombineerd om maximale resultaten te behalen. Middels een doelgerichte aanpak waarbij een individueel programma wordt ontwikkeld op basis van jouw persoonlijke situatie/lichaam en doelstellingen, zorgen we ervoor dat je jouw doelstelling realiseert. In tussentijdse evaluatiesessies of meetmomenten, wordt er gekeken hoe we het functioneren nog beter kunnen beïnvloeden en of de ‘lat’ wellicht verlegd kan worden. We vragen ons daarbij bijvoorbeeld af of het oorspronkelijk gestelde doel nog voldoet, welke nieuwe mogelijkheden zich voordoen en in hoeverre er al verbetering meetbaar is.

Mental coaching
Tijdens het programma kunnen er blokkades optreden, privé gaat het niet lekker, je zit niet goed in je vel of je loopt tegen blokkades aan die je weerhouden je doelen te bereiken. Dit zijn enkele voorbeelden dat wij regelmatig meemaken. Om deze reden bieden wij tijdens dit traject mental coaching sessies aan. Onze mental coach helpt je je mentale gesteldheid in evenwicht te krijgen en meer inzicht te krijgen in je eigen gedrag. Daardoor ben je in staat om betere resultaten te bereiken.

Meld je nu aan voor een intake

OMHOOG