BRAFE MOMS™
  • Home
  • Trainingen
  • BRAFE MOMS™

BRAFE MOMS™

Buy
60

minutes

Level: Easy
Limit of participants
Trainers:

Meld je nu aan voor een oriënterend gesprek of gratis proeftraining.

BRAFE MOMS™

Voor de bevalling
Een ongezonde levensstijl en/of een slechte conditie tijdens de zwangerschap vergroot de kans op gezondheidsklachten en complicaties tijdens de bevalling.
Fanatieke sporters voor de zwangerschap hebben vaak moeite om te bepalen wat er tijdens de zwangerschap wel of niet kan of tot hoelang.
Op jouw persoonlijke behoefte en situatie wordt het programma op maat geschreven.

Na de bevalling
Weer fit worden, daar helpt het BRAFE MOMS programma jou ook graag mee! Een 12 weken traject, die gepersonaliseerd wordt op jouw behoefte en doelen, waarbij je onder begeleiding van deskundige begeleiding aan jouw herstel kunt werken.

Inhoud programma

Fysieke training
1 op 1 begeleiding of Small Group Training. Functionele oefeningen waarbij je werkt aan kracht, lenigheid en stabiliteit. Naarmate je verder groeit in de zwangerschap, zullen de trainingen geleidelijk veranderen naar oefeningen die veel gericht zijn op de voorbereiding op de bevalling zelf of oefeningen die gericht zijn op het herstel na jouw bevalling.

Voeding & lifestyle coaching
Door ons voedingsdeskundige zal er door middel van een bloedonderzoek tekorten en/ of verstoringen worden vastgesteld. Op basis van de uitslagen wordt er een persoonlijk voedingsplan geschreven inclusief indien nodig een suppletieadvies.

Verbeteren bewegingspatroon
Naast het werken aan je algehele conditie vinden wij het ook erg belangrijk dat je lichaam optimaal kan functioneren tijdens de trainingen en in het dagelijks leven. Constateren wij zwakke schakels binnen het bewegingspatroon dan lossen wij deze op door middel van effectieve behandelingen en oefeningen.

Mental Coaching
Je bent zwanger of net bevallen, je leven en je lichaam zijn hierdoor anders dan je gewend bent. Wij bieden je de mogelijkheid met een mental coach gesprekken te voeren waarin jij en je doelen centraal staan.

Bovenstaande trajecten bieden wij bij BRAFE aan of op een nader af te stemmen locatie.

Meld je nu aan voor een intake

OMHOOG