BRAFE Personal Training

Voeding-Lifestyle Coaching

VOEDINGS-
DESKUNDIGE

MARIJE VAN SOEST

Lees meer

The perfect lifestyle is not found, It’s created…

BRAFE Personal Training biedt naast diverse trainingsprogramma’s, tevens voeding-lifestyle coaching aan. Op deze manier kunnen wij jou nog beter van dienst zijn met een totaalpakket aan diensten die jou helpen om af te vallen, fitter/sterker te worden en/of een gezonde (structurele) levenswijze aan te meten.

Er is niet iets als het perfecte voedingsplan. Je vindt geen perfect voedingsplan, maar je creëert een perfect voedingsplan door te luisteren naar jouw lichaam en te begrijpen wat deze precies aangeeft om daar vervolgens op te anticiperen.

Diëten hebben een ding bewezen……dat ze NIET werken! Je verandert je lichaam niet door een geforceerde en simplistische aanpak als “minder eten en meer bewegen”. Je verandert je lichaam middels een benadering die samenwerkt met jouw stofwisseling en lichaam in plaats van tegen.

Onze orthomoleculair therapeut hanteert een bewezen methodiek en werkt met o.a. Energetische Morfologische Bloedtest (EMB). Door middel van een paar druppels bloed uit jouw vinger is het mogelijk om uitgebreide informatie over jouw lichaam te verkrijgen. Dit maakt het mogelijk om eventuele verstoringen (voedingstekorten en/of sluimerende ziektes) in het lichaam die ten grondslag liggen aan bepaalde klachten snel te detecteren en gericht te verhelpen.

De test geeft veel informatie omtrent de status van jouw gezondheid en aanwezige gezondheidsproblemen. Wij voorzien jou van een leefstijladvies, een voedingsadvies en een suppletieadvies.

Online coaching

Naast persoonlijk (face-to-face) advies en begeleiding, bieden wij ook online coaching aan voor degenen die net even een zetje extra nodig hebben tijdens hun trainings- en/of voedingsprogramma.

Neem nu contact op voor meer informatie
  • Volledig toegepast op jouw situatie

  • Geen korte termijn, maar focus op structurele verandering

  • Snel inzicht in eventuele verstoringen in het lichaam om gericht te verhelpen

  • Bewezen methodiek en (bloed)testen onder begeleiding van gecertificeerde voedingsdeskundigen

  • Geen honger lijden, geen behoefte aan zoet en geen snaaimomenten

OMHOOG