Voedingsdeskundige

Marije van Soest

Marije van Soest is gediplomeerd orthomoleculair epigenetisch therapeut en begeleidt patiënten om tot een optimale gezondheid te komen bij BRAFE Personal Training.

Orthomoleculaire voedingsleer is erop gericht het lichaam zoveel mogelijk nodige en nuttige voedingsstoffen in de juiste hoeveelheden te geven en zo min mogelijk schadelijke stoffen zodat het lichaam optimaal kan functioneren.

Want waarom zou je een ziekte behandelen met medicijnen, terwijl je deze door inzet van gezonde voeding ook kan voorkomen of bestrijden?

Tijdens haar consulten begeleidt zij patiënten met veel voorkomende klachten in een traject tot herstel. Dit kan zijn wanneer je bent vastgelopen in pogingen om een gezond gewicht te krijgen, maar ook in jouw zoektocht naar gezondheid.

Dit combineert zij met haar rol als Personal Trainer waarin ze fysiek werkt met klanten om doelen te bereiken.

Haar missie is om jou op weg te helpen naar de beste versie van jezelf!

Neem contact op voor meer informatie.


Trainingen voor iedereen

BRAFE Personal Training biedt diverse trainingen en totaalprogramma’s aan voor iedereen die serieus naar een doelstelling wil werken. Ben jij gemotiveerd en wil je eens echt resultaat zien van je trainingsarbeid? Bekijk welke trainingsvorm of -programma jou past en meld je aan voor een intake.

Overzicht trainingen

Aanmelden intake

Kennismaken kost niet. Kom gerust langs voor een kennismaking, wij informeren je graag hoe we jou het beste kunnen helpen. Meld je nu aan voor een kennismaking of een gratis intake en/of proeftraining.

Overzicht trainingen

OMHOOG